Vellykket Sommerdag på kaia

Det ble nok en gang en meget vellykket Sommerdag på kaia i helga. Det var 42 påmeldte på fiskekonkurransen og det ble målt opp totalt 116kg fisk. Rachel Halvorsen vant førstepremien for største fisk (9,7kg), Arn Andreas Hoøen tok andrepremien for mest fisk (50kg), og Martine Holden Vangen tredjepremien for sjeldeneste fisk (en Kolmule). Dorotea Eidem Sletvold tok trøstepremien for minste fisk, en lyr på 13cm. Mary Brekstad hadde også i år malt de fine premiene for oss. Tusen takk, Mary!
Maten smakte og stemningen var som vanlig god. Vi fikk lapskaus med og uten gluten og svinekjøtt og et stort utvalg av gode kaker. Veldig godt!
Meget godt loddsalg! Hovedpremien, som var en hotellweekend for to, var det Trond Floan som vant.
God stemning var det også på kvelden. 128 betalende på festen, travelt på kjøkkenet med hamburgersteiking og ølservering, fint vær, bare godt humør og fin musikk av Desperados.

Stor takk til alle dere som deltok på arrangementet, men spesielt stor takk til dere som organiserte det hele, gjorde innkjøp og lagde maten, dugnadsgjengen som rigget telt, hentet benker og ryddet og klargjorde området for fest, kjøkkengjengen på dagen og på kvelden, vaktene på festen, og alle andre som bidro på annen måte!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar