Vellykket sommerdag på kaia

Nok en vellykket arrangement!!

Mange deltok på fiskekonkurransen. Bente Halsen tok 1.premien med en sei på 6.2kg, Mathilde Lystad tok 2.premien med 24.9kg fisk totalt, Ine Lian tok 3.premien med sjeldneste fisk, en knurr, og Sander Hesselberg fikk trøstepremie for minste fisk, en torsk på 55g. Ja, den ble tatt på krok! En blank skje. Tre fikk lange på kroken, og en fikk en breiflabb. Flotte premier, fat malt av Mary Brekstad.
Mange koste seg i det fine været med særdeles god lapskaus, pølser, løksuppe, kaffe og veldig gode kaker.
1.premien i loddtrekningen, en hotellweekend på valgfritt Thon-hotell, vant Solfrid Helgemo.
Full Rulle spilte til dans fra kl 22, med 161 betalende gjester. Veldig god stemning hele kvelden!
Alt i alt et meget bra gjennomført arrangement!

Stor takk til Karin som har hatt styringen med det hele, kjøpt inn mat og drikke, lagd mat sammen med Sissel, og har stått på kjøkkenet fra morgen til langt på natt. Takk også til Kristine for gode hjemmelagde hamburgerbrød, og alle dere som hadde bakt kaker, Og takk til dere som sto på kjøkkenet på dagen! Engangsservise, håndsprit og enmetersregel til tross!
Tor og Karin alene sto for bevertningen på kvelden. I utgangspunktet for lite, men de fikk det til, med hamburgersteking i ett sett. De solgte ut all mat og alt av alkohol, unntatt en liten skvett med rødvin. Tore avlastet med ambulerende skjenking av øl og Cider i teltet. Morsomt:)
Mange var svært fornøyd med bandet og ønsker dem tilbake neste år. Variert og fin musikk!
Takk også til alle hjelperne med rigging av telt, loddsalg og ordning og rydding, blomster og pynting, vakthold og billettsalg, og ikke minst dere aller viktigste, alle dere som kom og la igjen masse penger.
Velkommen tilbake neste gang!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar